torsdag 25. juni 2009

3D bilde


Kjøpte dette tyske bladet og fikk lyst å lage dette bildet. Har laget de fleste bitene men alt er på tysk og språk kunnskapene er dårlig så det blir vel et sommer eventyr å få de på plass....................

11 kommentarer:

 1. What is this? A hat? It's quite spectacular anyway!

  SvarSlett
 2. Bildet ser flott ut, er vel sikkert hjelp å få til å oversette mønster om det trengs. Selv er jeg ikke veldig god i tysk, men drar på besøke til ei venninne i Tyskland på søndag, og hun oversetter gjerne til engelsk for meg, og da er jo saken grei:-)

  SvarSlett
 3. Artig ja du vet å lage deg utfordringer,lykke til.Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Dette så virkelig spennende ut. Dette var litt av en utfordring i sommervarmen. Flott og variert blogg du har. Jeg har lyst til å legge deg til blogglisten min - må jo følge med om du klarer å løse utfordringen din.

  SvarSlett
 5. Det ser knalltøft ut. Kjøpte sammme bladet her, og lurte litt på å begynne på samme teppet ja.

  SvarSlett
 6. Jeg sier Takk det samme :-) Det er så kjekt med nye , inspirerende blogger .

  SvarSlett
 7. It's again me.
  I just saw some pics of your town on the web - quite spectacular! I suppose you are having "white nights" these days, so lots of quilting gets done ;-).

  SvarSlett
 8. Heilt snålt korleis auga kan lure oss, så damen kan gjerne spørre om dette er ein hatt... :-)Skikkeleg stilig i alle fall. Lykke til med sammensyinga. Eg kjem heilt sikkert tilbake for å sjå resultatet.

  SvarSlett
 9. Dette ser spennende ut! Litt av en utfordring. Og jeg syns nå du er flink som syr etter tyskt mønster, det hadde ikke jeg klart! Lykke til videre med prosjektet ditt! Gleder meg til å se det ferdige resultatet :o)

  SvarSlett
 10. Utrolig spennende med 3D,da! Sikkert veldig spesielt å se det i virkeligheten!
  Takk for din kommentar! Jeg skal se om jeg kan finne frem til det hjertet du likte. Men nå holder jeg på å pakke (skal på ferie), så det får mest sannsynlig bli mot slutten av denne mnd. Minn meg på det hvis jeg glemmer det. (klarte ikke å linke meg inn på din mail)

  SvarSlett
 11. Dette ser spennende ut. Du tar utfordringer på strak arm - imponerende!

  SvarSlett